Kje smo

Cin, cin, cin


Vas Drežnica leži sredi neokrnjenega miru ob zahodni meji Moje dežele Slovenije, v najlepših krajih Primorja, pod mogočnim Krnom (2245 m), daleč od hrupa velemest, pa vendar samo uro od Nove Gorice, Idrije ali pa italijanskega Vidma ali Trbiža in dve uri od Ljubljane.

V središèu te prijetne vasice, na številki 22, po domaèe pri Lovrižu, živi naša družina Kurinèiè. Vabimo vas, da se naužijete našega gostoljubja.

Iz naše hiše se na vse strani odpira krasen pogled na Krn, Ozben, Krasji vrh in na èudovito vaško okolje.
Zaenkrat vam lahko nudimo le noèitve v eni troposteljni, eni enoposteljni in treh dvoposteljnih sobah, za hrano pa poskrbijo v bližnjem gostišèu Jelkin hram.

V neokrnjeni naravi Alp boste odkrivali bogato zapuščino marljivih ljudskih rok, zrli strašne spomine prve svetovne vojne, uživali blaženi mir gorskih vrhov, se predajali adrenalinskim pustolovšèinam v kanuju, kajaku, jadralnem padalu in kjer vam še srce poželi … Ponudba dejavnosti je resnièno pestra!
Če ste za divje, za pustolovšèino, èe vas veseli izziv, èe odkrivate nove svetove, je tu pravi kraj za vas!

Kako se pride v drežnico

V Drežnico se pride po cesti iz Kobarida. V smeri proti Bovcu malo pred koncem naselja Kobarid, pri policijski postaji, zavijete desno, kakor kaže tabla. Lahko pa tudi, če prihajate iz Tolmina, še pred naseljem, ko peljete mimo črpalke na levi, zavijete desno (tabla!). Nato se peljete približno dvesto metrov do mostu čez Sočo. Takoj za mostom se cesta za Drežnico odcepi na levo strmo v klanec. Do vasi prispete po petih kilometrih.
Ko pripeljete v vas, boste približno sto metrov za tablo prišli na osrednje vaško križišče;
tam je tudi tabla in zemljevid, ki vas usmerja na posamezne zanimive točke. Naše sobe so v hiši ,
ki stoji neposredno za zemljevidom. Od zemljevida stopite nekaj metrov desno in smerokaz vas bo usmeril
na balkon, kjer je tudi vhod. Dobrodošli!

Google maps

In kdo smo mi?

Smo velika družina, ki se ukvarja z ekološkim kmetovanjem in sezonskim oddajanjem sob.


 
 
HostelWorld
ase.net

HostelWorld

home | offer | contact
2007-2009 | design dk